Alpesi nyaralás Salzburg régióban!

Fedezze fel kedvező áron Salzburg tartomány látnivalóit.
6 nap/ 5 éj félpanzióval 114.800 Ft/fő-től!

Fedezze fel Ausztria legszebb hegyoldalait kedvező áron!

5 nap/ 4 éj félpanzióval már 93.600 Ft/fő ártól.

Tengerparti nyaralás Olaszországban!

Apartmanok, hotelek akár közvetlenül a homokos tengerparton.
Bibione, Lignano, Jesolo, Caorle...

Magasan a legjobb: aktív napok Hochkaron

Alpesi nyaralás Budapesttől csak 4 óra utazásra, 49 belépővel az árban!
6 nap/5 éj 151.600 Ft/fő-től

Kalandnyaralás tavak és hegyek között

Kedvezménykártyával Karintiában
Kerékpárút, bob, szurdok, strand, Nassfeld, Pressegger See, Weissensee

Elérhetőség

06 1 301 0723

info@travelteam.hu

Eng.szám: U-001064

További információk...

Ajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail*
Úti cél*
Érkezés*
Elutazás*
Utazók száma*
Szállástípus, Árkategória
Egyéb kérés
 
Ajánlatot kérek

Ausztria kedvezménykártya tudnivalók

Irodánkban Salzburg tartomány, Karintia és Salzburg város kedvezménykártyái vásárolhatók meg a nyári szezon folyamán.

Ausztriai kedvezménykártyát vásárló utasaink részére – magyar nyelven elsőként – összegyűjtöttük a kedvezménykártya vásárlással és felhasználással kapcsolatos, általános és hasznos tudnivalókat, megválaszolva a kedvezménykártya vásárlás során felmerülő leggyakoribb kérdéseket.

 

Kedvezménykártya használatának feltételei:

 • A kártya megvásárlásával az utazó automatikusan elfogadja a kártyát kibocsátó cég általános szerződési feltételeit, valamint az egyes látnivalók felkeresésekor az adott látnivalót üzemeltető társaság feltételeit. A kártya kibocsátó cég feltételei megtalálhatók a kártya mellé kapott prospektusban (német nyelven).

Az általános szerződési feltételek megsértése az osztrák jog szerinti következményeket vonja maga után.

 

Kedvezménykártya érvényessége:

 • A 6, 7, 12, 14 napos kártyák a felhasználás első napján nyitástól az érvényességi idő utolsó napján zárásig érvényes, mindig egymást megszakítás nélkül követő napokra.
 • A 24, 48, 72 órás kártyák érvényességi időtartama a felhasználás első percétől számít (pl. a 24 órás kártya használható első nap 13 órától a következő nap 13 óráig).
 • A SalzburgerLand Card kártyában foglalt 24 órás Salzburg Card is ennek megfelelően használható, de más, nem salzburgi, hanem tartományi látnivalóval nem megszakítható (pl. az lehet, hogy első nap délelőtt felvonózik a Wolfgangsee partján a Zwieselalmra, majd 13 órától Salzburgban használja a kártyáját, másnap délelőtt szintén salzburgi látnivalókat néz meg 13 óráig, majd délután már a Fuschlsee partján strandol).

 

Gyermekkedvezmény:

 • Kártyavásárlás esetén gyermeke életkora az utazás időpontjában számít, nem a vásárláskor (pl. ha gyermeke a kártya megvásárlásakor még 15 éves, de utazásuk időpontjára betölti a 16-ot, úgy már felnőtt kártyát kell venni neki).

 

Módosítás, csere, hosszabbítás:

 • A már kiváltott (kifizetett) kedvezménykártya nem módosítható, nem váltható vissza, nem cserélhető, érvényessége nem hosszabbítható meg.

 

Átruházás, ellenőrzés:

 • A kedvezménykártyák névre szólóak, nem átruházhatóak, kizárólag személyi igazolvány felmutatásával együtt érvényesek (az igazolványokat nem ellenőrzik minden látnivalónál, de szúrópróbaszerű ellenőrzés még belépés után is bárhol lehet). A kedvezménykártyák nem jogszerű használata esetén a kártya azonnal érvényességét veszíti és a helyszínen bevonásra kerül.

 

Hibás kártya:

 • Hibás kártya esetén a hibát a legközelebbi turizmus információs irodában azonnal jelezni kell. Amennyiben a hiba a kártyabirtokostól kívülálló okból történt (pl. technikai hiba a vonalkód leolvasásakor), úgy a kártyát kicserélik. Ha a kártya sérülését a kártyabirtokos okozta (pl. megkarcolódik, ráfolyik valami, eltörik), a kártyák ingyenes cseréje nem lehetséges, a további használathoz új kártyát kell venni.

 

Visszatérítés:

 • A kártyák elvesztése esetén kártyacsere vagy a kártya díjának visszatérítése nem lehetséges. Betegség, baleset esetén a kártyák visszaváltása, vagy a kártya fel nem használt napjainak arányos visszatérítése szintén nem lehetséges. Egy-egy látnivaló zárva tartása esetén, bármilyen okból tartson is zárva, a kártya díjának arányos visszatérítése nem kérhető.

 

Elvesztés, lopás:

 • A kártyákat úgy kell tárolni, hogy ahhoz 3. személy ne férhessen hozzá. A kedvezménykártya elvesztése, lopása esetén a kártya pótlására nincs lehetőség, újat kell vásárolni.

 

 

KARINTIA KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG TARTOMÁNY KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

Rólunk írták

Kedves Dorottya! A csodálatos Wörthi tó-nál eltöltött napok, nagy élményt jelentettek számunkra! ...Jövőre is elmegyünk ide! És köszönjük Dorottyának a szállásfoglalásban nyújtott segítségét!

Kedves Travelteam! Ezúton is köszönünk mindent - a gördülékeny, gyors, egyszerű és pontos ügyintézést itthon és a helyszínen egyaránt! ...Summa summarum: Jól éreztük magunkat!

 

Kedves Travelteam team! A héten K. Gy. és kedves családja foglalásával az én és családom is egy fantasztikus hetet töltöttünk el Villachban. Minden felesleges ömlengés nélkül köszönöm a hotel ajánlását, a foglalást, minden remek volt.

Kedves Ügyintézők! Ezúton szeretném megköszönni az Önök pontos, részletes tájékoztatóját. St.Wolfgangban töltött 3 nap csodálatos élmény volt számunkra ...Köszönjük és a jövőben is Önökhöz fordulunk, ha újabb utazás lehetősége áll fenn.

Miért épp a Travelteam?

 • velünk foglalását gyorsan és egyszerűen intézheti
 • honlapunkon megbízható és részletes információkat talál
 • felkészült kollégáink minden kérdésére választ adnak
 • segítünk megtalálni az Önnek megfelelő utazást
 • garantáltan azt kapja, amit ígérünk
 • munkánkért felelősséget vállalunk
 • áraink átláthatóak és kedvezőek
 • ha segítség kell, non-stop elérhet minket utazása alatt is
 • bejegyzett utazási irodaként, szabályszerűen működünk

Foglalás előtt hasznos:

Utazás előtt hasznos:

Társoldalaink:


Travelteam ajánlatok számokban: 7 ország, 15 akciós utazás, 371 tengerparti nyaralás, 822 hegyvidéki/tóparti nyaralás, 809 síút, 86 körutazás. 685 szállás Ausztria, 129 szállás Franciaország, 158 szállás Horvátország, 274 szállás Olaszország, 50 szállás Svájc, 13 szállás Szlovákia, 33 szállás Szlovénia legnépszerűbb üdülőhelyein.

2009 - 2024 CIT Group
Travelteam