Alpesi nyaralás Salzburg régióban!

Fedezze fel kedvező áron Salzburg tartomány látnivalóit.
6 nap/ 5 éj félpanzióval 60.200 Ft/fő-től!

Fedezze fel Ausztria legszebb hegyoldalait kedvező áron!

5 nap/ 4 éj félpanzióval már 62.300 Ft/fő ártól.
Akár 10 éves korig INGYEN!

Magasan a legjobb: aktív napok Hochkaron

Alpesi nyaralás Budapesttől csak 4 óra utazásra, 49 belépővel az árban!
6 nap/5 éj 68.600 Ft/fő-től

Irodánkban a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel.

Telefonon és emailben továbbra is elérhet minket, ajánlatkérését, foglalását is ugyanúgy örömmel intézzük, mint korábban :)

 


 

Aktuális beutazási információk azokba az országokba, ahová irodánkon keresztül foglalni lehet.

Elérhetőség

06 1 301 0723

Nyitvatartás:
H-Sz: 9:00-15:00
Cs-P: home office

info@travelteam.hu

Travelteam Iroda:
1111 Budapest,
Karinthy út 23. V.e./21

Eng.szám: U-001064

További információk...

Utoljára megtekintett

Ne hagyja ki!

Ajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail*
Úti cél*
Érkezés*
Elutazás*
Utazók száma*
Szállástípus, Árkategória
Egyéb kérés
 
Ajánlatot kérek

Ausztria kedvezménykártya tudnivalók

Irodánkban Salzburg tartomány, Karintia és Salzburg város kedvezménykártyái vásárolhatók meg a nyári szezon folyamán.

Ausztriai kedvezménykártyát vásárló utasaink részére – magyar nyelven elsőként – összegyűjtöttük a kedvezménykártya vásárlással és felhasználással kapcsolatos, általános és hasznos tudnivalókat, megválaszolva a kedvezménykártya vásárlás során felmerülő leggyakoribb kérdéseket.

 

Kedvezménykártya használatának feltételei:

 • A kártya megvásárlásával az utazó automatikusan elfogadja a kártyát kibocsátó cég általános szerződési feltételeit, valamint az egyes látnivalók felkeresésekor az adott látnivalót üzemeltető társaság feltételeit. A kártya kibocsátó cég feltételei megtalálhatók a kártya mellé kapott prospektusban (német nyelven).

Az általános szerződési feltételek megsértése az osztrák jog szerinti következményeket vonja maga után.

 

Kedvezménykártya érvényessége:

 • A 6, 7, 12, 14 napos kártyák a felhasználás első napján nyitástól az érvényességi idő utolsó napján zárásig érvényes, mindig egymást megszakítás nélkül követő napokra.
 • A 24, 48, 72 órás kártyák érvényességi időtartama a felhasználás első percétől számít (pl. a 24 órás kártya használható első nap 13 órától a következő nap 13 óráig).
 • A SalzburgerLand Card kártyában foglalt 24 órás Salzburg Card is ennek megfelelően használható, de más, nem salzburgi, hanem tartományi látnivalóval nem megszakítható (pl. az lehet, hogy első nap délelőtt felvonózik a Wolfgangsee partján a Zwieselalmra, majd 13 órától Salzburgban használja a kártyáját, másnap délelőtt szintén salzburgi látnivalókat néz meg 13 óráig, majd délután már a Fuschlsee partján strandol).

 

Gyermekkedvezmény:

 • Kártyavásárlás esetén gyermeke életkora az utazás időpontjában számít, nem a vásárláskor (pl. ha gyermeke a kártya megvásárlásakor még 15 éves, de utazásuk időpontjára betölti a 16-ot, úgy már felnőtt kártyát kell venni neki).

 

Módosítás, csere, hosszabbítás:

 • A már kiváltott (kifizetett) kedvezménykártya nem módosítható, nem váltható vissza, nem cserélhető, érvényessége nem hosszabbítható meg.

 

Átruházás, ellenőrzés:

 • A kedvezménykártyák névre szólóak, nem átruházhatóak, kizárólag személyi igazolvány felmutatásával együtt érvényesek (az igazolványokat nem ellenőrzik minden látnivalónál, de szúrópróbaszerű ellenőrzés még belépés után is bárhol lehet). A kedvezménykártyák nem jogszerű használata esetén a kártya azonnal érvényességét veszíti és a helyszínen bevonásra kerül.

 

Hibás kártya:

 • Hibás kártya esetén a hibát a legközelebbi turizmus információs irodában azonnal jelezni kell. Amennyiben a hiba a kártyabirtokostól kívülálló okból történt (pl. technikai hiba a vonalkód leolvasásakor), úgy a kártyát kicserélik. Ha a kártya sérülését a kártyabirtokos okozta (pl. megkarcolódik, ráfolyik valami, eltörik), a kártyák ingyenes cseréje nem lehetséges, a további használathoz új kártyát kell venni.

 

Visszatérítés:

 • A kártyák elvesztése esetén kártyacsere vagy a kártya díjának visszatérítése nem lehetséges. Betegség, baleset esetén a kártyák visszaváltása, vagy a kártya fel nem használt napjainak arányos visszatérítése szintén nem lehetséges. Egy-egy látnivaló zárva tartása esetén, bármilyen okból tartson is zárva, a kártya díjának arányos visszatérítése nem kérhető.

 

Elvesztés, lopás:

 • A kártyákat úgy kell tárolni, hogy ahhoz 3. személy ne férhessen hozzá. A kedvezménykártya elvesztése, lopása esetén a kártya pótlására nincs lehetőség, újat kell vásárolni.

 

 

KARINTIA KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG TARTOMÁNY KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

Hírlevél

Az elsők között szeretne értesülni akciós ajánlatainkról, újdonságainkról? Kérje hírlevelünket:

Ne hagyja ki!

Rólunk írták

Kedves Travelteam! Szeretnénk megköszönni, a közreműködésüket, és a lelkiismeretes segítségüket. Először picit szkeptikusak voltunk az online foglalással kapcsolatosan, hiszen nem volt még benne részünk, de minden rendben zajlott. ...Biztosak lehe...

Szia Reni! Igazán jól éreztük magunkat Roglán. Helyesek azok a kis bungalók. ...Köszönjük a közvetítést, ismét nagyon jól éreztük magunkat!

 

Kedves Cecília! Szeretném megköszönni segítségét a szállásfoglaláshoz! Gyönyörú helyre sikerült az Ön közvetítésével eljutnunk. A szállás is remek volt, bátran ajánlom mindenkinek. Boldog és sikeres új évet kívánok!

Kedves Dorottya! Köszönjük a segítséget, minden nagyszerű volt.

Miért épp a Travelteam?

 • velünk foglalását gyorsan és egyszerűen intézheti
 • honlapunkon megbízható és részletes információkat talál
 • felkészült kollégáink minden kérdésére választ adnak
 • segítünk megtalálni az Önnek megfelelő utazást
 • garantáltan azt kapja, amit ígérünk
 • munkánkért felelősséget vállalunk
 • áraink átláthatóak és kedvezőek
 • ha segítség kell, non-stop elérhet minket utazása alatt is
 • bejegyzett utazási irodaként, szabályszerűen működünk

Foglalás előtt hasznos:

Utazás előtt hasznos:

Társoldalaink:


Travelteam ajánlatok számokban: 6 ország, 32 akciós utazás, 422 tengerparti nyaralás, 1076 hegyvidéki/tóparti nyaralás, 1031 síút, 90 körutazás. 1003 szállás Ausztria, 120 szállás Franciaország, 260 szállás Horvátország, 241 szállás Olaszország, 18 szállás Szlovákia, 55 szállás Szlovénia legnépszerűbb üdülőhelyein.

2009 - 2021 CIT Group
Travelteam