Ski Amadé pályaszállás kedvező áron!

Medencés hotel Hochkönig sípályái mellett.
4 nap/3 éj félpanzióval 56.100 Ft/fő-től, 8 éves korig INGYENES!

NASSFELD síelés pályaszálláson

Hotel a sípályák mellett szaunával és félpanziós ellátással.
5 nap/4 éj 3 napos síbérlettel 163.500 Ft/fő-től

Szaunás apartmanház Nassfeld közelében!

Tágas, világos 2-6 fős apartmanok 15 km-re a sítereptől.
Síbusz megálló az apartmanház mellett.

Pályaszállás családbarát hotel 1.840 méteren!

2-6 fős szobák, medence, magyar gyerekanimáció Falkert-en.
Félpanzióval csupán 14.000 Ft/fő/éj ártól.

Medencés pályaszállás Katschbergen!

Családbarát hotel wellness részleggel.
3-4-5 éjszakás kedvezményes csomagban síbérlettel.

Elérhetőség

06 1 301 0723

Nyitvatartás:
H-P 9.00-17.00

info@travelteam.hu

Travelteam Iroda:
1092 Budapest,
Ráday u. 42. III.e./302.

Eng.szám: U-001064

További információk...

Ajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail*
Úti cél*
Érkezés*
Elutazás*
Utazók száma*
Szállástípus, Árkategória
Egyéb kérés
 
Ajánlatot kérek

Ausztria kedvezménykártya tudnivalók

Irodánkban Salzburg tartomány, Karintia és Salzburg város kedvezménykártyái vásárolhatók meg a nyári szezon folyamán.

Ausztriai kedvezménykártyát vásárló utasaink részére – magyar nyelven elsőként – összegyűjtöttük a kedvezménykártya vásárlással és felhasználással kapcsolatos, általános és hasznos tudnivalókat, megválaszolva a kedvezménykártya vásárlás során felmerülő leggyakoribb kérdéseket.

 

Kedvezménykártya használatának feltételei:

 • A kártya megvásárlásával az utazó automatikusan elfogadja a kártyát kibocsátó cég általános szerződési feltételeit, valamint az egyes látnivalók felkeresésekor az adott látnivalót üzemeltető társaság feltételeit. A kártya kibocsátó cég feltételei megtalálhatók a kártya mellé kapott prospektusban (német nyelven).

Az általános szerződési feltételek megsértése az osztrák jog szerinti következményeket vonja maga után.

 

Kedvezménykártya érvényessége:

 • A 6, 7, 12, 14 napos kártyák a felhasználás első napján nyitástól az érvényességi idő utolsó napján zárásig érvényes, mindig egymást megszakítás nélkül követő napokra.
 • A 24, 48, 72 órás kártyák érvényességi időtartama a felhasználás első percétől számít (pl. a 24 órás kártya használható első nap 13 órától a következő nap 13 óráig).
 • A SalzburgerLand Card kártyában foglalt 24 órás Salzburg Card is ennek megfelelően használható, de más, nem salzburgi, hanem tartományi látnivalóval nem megszakítható (pl. az lehet, hogy első nap délelőtt felvonózik a Wolfgangsee partján a Zwieselalmra, majd 13 órától Salzburgban használja a kártyáját, másnap délelőtt szintén salzburgi látnivalókat néz meg 13 óráig, majd délután már a Fuschlsee partján strandol).

 

Gyermekkedvezmény:

 • Kártyavásárlás esetén gyermeke életkora az utazás időpontjában számít, nem a vásárláskor (pl. ha gyermeke a kártya megvásárlásakor még 15 éves, de utazásuk időpontjára betölti a 16-ot, úgy már felnőtt kártyát kell venni neki).

 

Módosítás, csere, hosszabbítás:

 • A már kiváltott (kifizetett) kedvezménykártya nem módosítható, nem váltható vissza, nem cserélhető, érvényessége nem hosszabbítható meg.

 

Átruházás, ellenőrzés:

 • A kedvezménykártyák névre szólóak, nem átruházhatóak, kizárólag személyi igazolvány felmutatásával együtt érvényesek (az igazolványokat nem ellenőrzik minden látnivalónál, de szúrópróbaszerű ellenőrzés még belépés után is bárhol lehet). A kedvezménykártyák nem jogszerű használata esetén a kártya azonnal érvényességét veszíti és a helyszínen bevonásra kerül.

 

Hibás kártya:

 • Hibás kártya esetén a hibát a legközelebbi turizmus információs irodában azonnal jelezni kell. Amennyiben a hiba a kártyabirtokostól kívülálló okból történt (pl. technikai hiba a vonalkód leolvasásakor), úgy a kártyát kicserélik. Ha a kártya sérülését a kártyabirtokos okozta (pl. megkarcolódik, ráfolyik valami, eltörik), a kártyák ingyenes cseréje nem lehetséges, a további használathoz új kártyát kell venni.

 

Visszatérítés:

 • A kártyák elvesztése esetén kártyacsere vagy a kártya díjának visszatérítése nem lehetséges. Betegség, baleset esetén a kártyák visszaváltása, vagy a kártya fel nem használt napjainak arányos visszatérítése szintén nem lehetséges. Egy-egy látnivaló zárva tartása esetén, bármilyen okból tartson is zárva, a kártya díjának arányos visszatérítése nem kérhető.

 

Elvesztés, lopás:

 • A kártyákat úgy kell tárolni, hogy ahhoz 3. személy ne férhessen hozzá. A kedvezménykártya elvesztése, lopása esetén a kártya pótlására nincs lehetőség, újat kell vásárolni.

 

 

KARINTIA KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG TARTOMÁNY KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

SALZBURG KÁRTYA - Információk, árak, látnivalók, kedvezmények, megrendelés >>>

 

Rólunk írták

Az ausztriai kirándulásunk fantasztikusan sikerült, emlékezetes marad mindenkinek! ...A csoport nevében is szeretném megköszönni a fáradozását!

Kedves Travelteam! Ezúton is köszönünk mindent - a gördülékeny, gyors, egyszerű és pontos ügyintézést itthon és a helyszínen egyaránt! ...Summa summarum: Jól éreztük magunkat!

 

Kedves Orsolya! Engedd meg, hogy megköszönjem a munkádat. Soha egyetlen utazási irodában nem kaptam ilyen kiszolgálást és soha nem voltam ennyire megelégedve, mint most veletek. A hotel is nagyon jó volt.

Kedves Dorottya! Megérkeztünk a tiroli nyaralásról. Minden nagyon szép volt, és jól éreztük magunkat... Ezúton köszönjük a segítségét és közreműködését!

Miért épp a Travelteam?

 • velünk foglalását gyorsan és egyszerűen intézheti
 • honlapunkon megbízható és részletes információkat talál
 • felkészült kollégáink minden kérdésére választ adnak
 • segítünk megtalálni az Önnek megfelelő utazást
 • garantáltan azt kapja, amit ígérünk
 • munkánkért felelősséget vállalunk
 • áraink átláthatóak és kedvezőek
 • ha segítség kell, non-stop elérhet minket utazása alatt is
 • bejegyzett utazási irodaként, szabályszerűen működünk

Foglalás előtt hasznos:

Utazás előtt hasznos:

Társoldalaink:


Travelteam ajánlatok számokban: 6 ország, 96 akciós utazás, 399 tengerparti nyaralás, 1049 hegyvidéki/tóparti nyaralás, 1012 síút, 90 körutazás. 982 szállás Ausztria, 125 szállás Franciaország, 236 szállás Horvátország, 239 szállás Olaszország, 18 szállás Szlovákia, 51 szállás Szlovénia legnépszerűbb üdülőhelyein.

2009 - 2019 CIT Group
Travelteam