Alpesi nyaralás Salzburg régióban!

Fedezze fel kedvező áron Salzburg tartomány látnivalóit.
6 nap/ 5 éj félpanzióval 60.200 Ft/fő-től!

Fedezze fel Ausztria legszebb hegyoldalait kedvező áron!

5 nap/ 4 éj félpanzióval már 62.300 Ft/fő ártól.
Akár 10 éves korig INGYEN!

Magasan a legjobb: aktív napok Hochkaron

Alpesi nyaralás Budapesttől csak 4 óra utazásra, 49 belépővel az árban!
6 nap/5 éj 68.600 Ft/fő-től

 

Aktuális beutazási információk azokba az országokba, ahová irodánkon keresztül foglalni lehet.

Elérhetőség

Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

06 1 301 0723

info@travelteam.hu

Eng.szám: U-001064

További információk...

Utoljára megtekintett

Ne hagyja ki!

Ajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail*
Úti cél*
Érkezés*
Elutazás*
Utazók száma*
Szállástípus, Árkategória
Egyéb kérés
 
Ajánlatot kérek

Közép- és Dél-Franciaország gyöngyszemei


10 napos buszos körutazás Közép- és Dél-Franciaország vidékén: Genova, Marseille, Avignon, Nimes, Bayonne, Bordeaux

 

10 nap / 9 éjszaka

 

Időpontok:

 

Programok:1. nap: Szeged-Budapest-Genova

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Genova környékére az esti órákban érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

 

2. nap: Nizza–Saint Paul de Vence-Cannes-Marseille

Reggeli után a francia Riviérán, a Genova-San Remo útvonalon utazunk tovább Nizzába. Sétánk során megismerkedünk óvárosával, a Masséna térrel, a színházzal és a város jelképévé vált, impozáns tengerparti Angol sétánnyal. Utunkat folytatva Saint Paul de Vence, festőket is gyakran megihlető hangulatos, dombtetőre épült középkori óvárosát, festői sikátorait, és kulturális látnivalóit tekintjük meg. A francia Riviéra legnépszerűbb, pezsgő-nyüzsgő városába, a filmvilág központjába Cannes-ba érkezünk! Megtekintjük a Fesztiválpalotát, a Croisette-et és az óvárost, rövid szabadidőt követően az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre Marseille környékére.

 

3. nap: Marseille és Avignon. Hajóval IF vára

Városnézés Marseille-ben, Franciaország második legnagyobb városában. Sétálunk a Cannebiere-en Marseille legendás főutcáján, a kikötőben, és láthatjuk a francia filmek világából (Fernandel, Taxi, stb.) ismert Panier negyedet. A Notre Dame de la Garde bazilikához autóbusszal érkezünk, ahonnan páratlan kilátás nyílik a marseillei kikötőre. Avignonba, a különleges dél-francia városba kirándulunk, egykori pápai székhelyre. Megtekintjük katedrálisát, a pápai palotákat, sétálunk hangulatos platánfás terein és hallgatjuk a kabócák „zenéjét”. Fakultatív ajánlatunk: Délután hajóval keressük fel IF várát, melynek falai között sétálva Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja elevenedik meg emlékeinkből. Visszatérünk Marseille környéki szálláshelyünkre.

 

4. nap: Nimes, Pont du Gardon át Narbonne-ig

Mai napunk első állomása Nimes városa, melyet római emlékei teszik vonzóvá: a kétezer éves Amfiteátrum, a Nagy Torony (mint síremlék vagy diadalköszöntő) és a Négyszögletes ház (mint római templom), melyet Agrippa emeltetett. Provence-i kalandozásunk a Pont-du-Gard-nál folytatódik, a híres völgyhídnál, a római építészet e világhírű remekénél, majd továbbutazunk a Languedoc földjén át Narbonne-ba, e hangulatos Robine csatorna által kettészelt városba, mai szálláshelyünkre. Városnézésünk során megtekintjük a neogótikus városházát, érseki palotát és a Saint-Just székesegyházat. Fakultatív ajánlatunk: Tartson velünk a narbonne-i borvidéken borkóstolóra egy kellemes vacsora mellett!

 

5. nap: Carcasson–Albi–Toulouse

A dél-francia túra ezen a napon Európa egyik legnagyobb épen maradt lovagváránál, Carcassonne-ban folytatódik. Városnézés Carcassonne páratlan hitelességgel helyreállított óvárosában az Aude-folyó partján. Tovább haladva kitérőt teszünk a Fekete-hegyekbe, Albi városába melynek katedrálisát megcsodálva folytatjuk utunkat Toulouse-ba, a Garonne-folyó partján fekvő vörös téglás „rózsaszín” városba. Itt a Capitole-t, román, vizigót és más korok építészeti remekeit ismerhetjük meg. Szállásunk Toulouse környékén lesz.

 

6. nap: Lourdes–Bayonne

Ezen a napon Lourdes-ba, eme Európa szerte híres Mária zarándokhelyre tartunk. Útközben rövid pihenő a Pireneusok lábánál fekvő, festői szépségű középkori faluban, Saint Bertrand des Comminges-ben, melynek román stílusú katedrálisában gyönyörködünk. Továbbhaladva Lourdes-ba érkezünk, ismerkedünk a város főbb nevezetességeivel: földalatti bazilika (melyen magyar származású építészek is dolgoztak), várkastély. Folytatjuk utunkat Bayonne-ba, a francia-baszkföld Adour-folyó óceáni torkolatánál fekvő központjába. Megtekintjük katedrálisát, sétálunk óvárosában. Szállásunk Biarritz-ban vagy környékén lesz.

 

7. nap: Biarritz–Bordeaux

Kedvünkre fürdőzhetünk Biarritz-nál, az Atlanti-óceán gyöngyszeménél. Biarritz a „fürdőhelyek királya - királyok fürdőhelye”, III. Napóleon kedvenc nyaralóhelye volt. Romantikus és vad szépségű partszakaszain mintha a Pireneusok is sziklalábazataikat áztatnák az óceán hűs vizében. Késő délután tovább indulunk a Garonne-folyó torkolatában fekvő híres kikötővárosba: Bordeaux-ba. Esti városnézés: Bordeaux-val ismerkedünk, ahol minden építészeti kor remekműveiből található néhány alkotás: katedrális, Szent Mihály torony, tőzsdepalota, kikötői negyed... Szállásunk Bordeaux-ban vagy környékén lesz.

 

8. nap: Bordeaux–Perigord vidéke-Lyon

Elfogyasztjuk reggelinket, majd a Perigord híres borvidékén át utazunk Lyon felé. Útközben egy hangulatos, festői településen megpihenünk, sétálunk a hangulatos francia faluban, vásárlási lehetőség. Lyonba a késő délutáni órákban érkezünk. A szállásunk elfoglalása után Rhone és a Saone-folyó találkozásánál fekvő Lyon városával ismerkedünk: a Fourviere kilátó alatt elterülő belvárosban megtekintjük a Szent János Székesegyházat és a Miasszonyunk Bazilikát a folyóparton. Az esti fények hangulatában sétálunk a belvárosban.

 

9. nap: Lyon–Genf–Montreaux–Bern

Reggelit követően továbbutazunk a diplomácia központjába, a „kálvinista Rómába”: Genfbe. Sétálunk óvárosában, megtekintjük a híres világórát és a Genfi-tó szökőkútjával búcsúzunk a várostól. A svájci Riviérán keresztül tartunk Montreux-be, amely a látogatóban a Cote d’Azur emlékét idézi. Sétálunk tengerparti promenádján, tiszteletünket tesszük Freddie Mercury szobránál. A tóra épült Chillon kastélya mellett elhaladva hagyjuk el a festői Genfi-tavat. Az Aare-folyó partján különösen szép fekvésű Bernbe érkezve, egy hangulatos sétát teszünk óvárosában melynek egységes óvárosi atmoszférája elbűvöli a látogatót (Világörökség része). Szállásunk Zürich környékén lesz.

 

10. nap: Innsbruck–Salzburg–Hegyeshalom–Budapest–Szeged

Reggelit követően Hazafelé indulunk az Innsbruck-Salzburg-Bécs útvonalon. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre. (Az oda- és visszaút nem azonos! A Budapest- Tornyiszentmiklós útvonalon csatlakozó utasaink ezt kérjük, vegyék figyelembe.)

Utazás:


komfortos, légkondicionált autóbusszal. Felszállási lehetőségek: Szeged – Kecskemét – Budapest – Székesfehérvár - Veszprém.

Étkezés:


reggeli

Vacsora előfizethető.

Árak: 

Egyéb információk:

Ha szeretné lefoglalni ezt a szállás, a szabad helyekről érdeklődjön munkatársainknál, majd konkrét megrendelési szándék esetén töltse ki megrendelőlapunkat és küldje el nekünk.

 

Korábban is foglalt nálunk? Kedvezmények törzsutasainknak.

 

Eurós áraink garantáltak, forintos áraink az árfolyam változásnak megfelelően változhatnak. Az árfolyamváltozás későbbi negatív hatásainak elkerülése érdekében javasoljuk az euróban, vagy az egy összegben forintban történő fizetést.

 

Ajánlatainknál látható képek minden esetben az adott szálláson készültek, azonban csak mintaként szolgálnak. Partnereink fenntartják maguknak a változtatás jogát (árak, szolgáltatások, akciók stb.), melyeket honlapunkon igyekszünk a lehető leggyorsabban lekövetni, hogy Utasainkat a lehető legpontosabban tájékoztassuk. E változtatásokból adódó esetleges félreértésekért, kellemetlenségekért irodánk felelősséget nem vállal.

 

 

Franciaország, Közép- és Dél-Franciaország, körutazás


Az ajánlat kinyomtatásához kérjük kattintson ide!
utazás busszal 

Hírlevél

Az elsők között szeretne értesülni akciós ajánlatainkról, újdonságainkról? Kérje hírlevelünket:

Ne hagyja ki!

Rólunk írták

Kedves Orsolya! Engedd meg, hogy megköszönjem a munkádat. Soha egyetlen utazási irodában nem kaptam ilyen kiszolgálást és soha nem voltam ennyire megelégedve, mint most veletek. A hotel is nagyon jó volt.

Kedves Attila! Megérkeztünk Trogirból, nagyon jól éreztük magunkat. Az Ön által ajánlott apartmannal teljes mértékben meg voltunk elégedve. ...Úgy gondolom, a jövőben is igénybe vesszük a segítségét. Üdvözlettel!

 

Kedves Dorottya! A csodálatos Wörthi tó-nál eltöltött napok, nagy élményt jelentettek számunkra! ...Jövőre is elmegyünk ide! És köszönjük Dorottyának a szállásfoglalásban nyújtott segítségét!

Kedves Győri Cecília! Szeretném megköszönni a sí utunkat. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállásunk és az ellátás is kiváló volt. A síbusz a szállástól-pályáig, majd vissza tökéletesen működött. Nagyon örülök, hogy az eredeti foglalásunkat visszam...

Miért épp a Travelteam?

  • velünk foglalását gyorsan és egyszerűen intézheti
  • honlapunkon megbízható és részletes információkat talál
  • felkészült kollégáink minden kérdésére választ adnak
  • segítünk megtalálni az Önnek megfelelő utazást
  • garantáltan azt kapja, amit ígérünk
  • munkánkért felelősséget vállalunk
  • áraink átláthatóak és kedvezőek
  • ha segítség kell, non-stop elérhet minket utazása alatt is
  • bejegyzett utazási irodaként, szabályszerűen működünk

Foglalás előtt hasznos:

Utazás előtt hasznos:

Társoldalaink:


Travelteam ajánlatok számokban: 7 ország, 30 akciós utazás, 422 tengerparti nyaralás, 1077 hegyvidéki/tóparti nyaralás, 1032 síút, 90 körutazás. 1005 szállás Ausztria, 120 szállás Franciaország, 260 szállás Horvátország, 241 szállás Olaszország, 52 szállás Svájc, 18 szállás Szlovákia, 55 szállás Szlovénia legnépszerűbb üdülőhelyein.

2009 - 2021 CIT Group
Travelteam