Ski Amadé pályaszállás kedvező áron!

Medencés hotel Hochkönig sípályái mellett.

Nassfeld síelés pályaszálláson!

Hotel a sípályák mellett szaunával és félpanziós ellátással.

Szaunás apartmanház Nassfeld közelében!

Tágas, világos 2-6 fős apartmanok 15 km-re a sítereptől.
Síbusz megálló az apartmanház mellett.

Elérhetőség

06 1 301 0723

info@travelteam.hu

Eng.szám: U-001064

További információk...

Ajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail*
Úti cél*
Érkezés*
Elutazás*
Utazók száma*
Szállástípus, Árkategória
Egyéb kérés
 
Ajánlatot kérek

Salzburgi karácsony - csillagtúrákkal


A Salzkammerguti tavak gyöngyszemei

4 nap / 3 éjszaka

Indulás időpontja:

 

Program:

1. nap: Szeged–Budapest, a Melki Apátság és Steyr

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban, a Budapest-Hegyeshalom útvonalon a salzkammerguti tavak vidékére. Útközben pihenő Melknél, a bencés rendi apátságnál. Megtekintjük a belső udvart, a kolostor termeit és az apátsági templomot. Utunkat folytatva kis kitérőt teszünk Steyrbe, Ausztria több mint ezer esztendős városába.Az Enns folyón vízi betlehem és egy világon egyedülálló karácsonyi múzeum vár bennünket (belépődíj). Estére Salzburg környékére érkezünk, ahol 3 éjszakán át szálláshelyünk lesz.

 

2. nap: Salzkammerguti túra: St. Wolfgang, Hallstatt és Bad Ischl

Reggeli után egész napos fakultatív kiránduláson vehet részt. A salzkammerguti tavak gyöngyszeméhez, St. Wolfgangba, ebbe a különös hangulatú, bájos városkába indulunk, ahol megtekintjük a gyönyörű kegytemplomot. Továbbutazunk Hallstattba, ebbe a fecskefészekszerűen hegyoldalba simuló városkába (világörökség), ahová eljegyzésük napján Sissy és Ferenc József is ellátogatott. Nagyszerű élmény végig sétálni a Hallstatti-tó partján és meglátogatni a városka parányi hegyi temetőjét és különleges csontkápolnáját. Rövid szabadidő, majd Bad Ischlbe, a császárvárosba érkezünk. A hajdani császári család szívesen töltötte itt pihenőnapjait. Felkeressük Ferenc József vadászkastélyát, a kedves Lehár emlékeket, majd visszautazunk szálláshelyünkre (Aki nem vesz részt a fak. kiránduláson, szabadidőben ismerkedhet Salzburggal.)

 

3. nap: Salzburgi karácsony

Reggelinket elfogyasztva a ”Stille Nacht” születésének helyszínére kalauzoljuk el Önöket. Az oberndorfi kápolnába látogatunk, ahol 190 évvel ezelőtt elromlott a templomi orgona és ennek köszönhetően született meg a remekmű: a ”Csendes Éj”. Visszatérünk a világörökség részét képező Salzburgba. Helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk a „Mozart várossal”. Séta a belvárosban, a piactér, Mozart szülőháza, a Dóm tér, a Residenz, a Rathaus és a Festivalhaus. A Kapucinusok- hegye és a Mirabell-kastély. Délután szabadidő, mely alatt idegenvezetőnkkel lehetőség van felmenni Salzburg jelképéhez, a fellegvárba. Rövid pihenő után szentestén ünnepi vacsorán vehet részt. Vacsora után jöjjön velünk éjféli misére a salzburgi Dómba.

 

4. nap: Gmunden és Traunkirchen, Budapest–Szeged

Reggelinket kényelmesen elfogyasztjuk, majd a salzkammerguti tóvidéken a Traunsee felé utazunk. Megállunk a tó partján fekvő, kerámiájáról is híres Gmundenben (az „osztrák Luzernben”). Meglátogatjuk a Kastélyszálló c. filmsorozatból is ismert, XIX. századi, tóra épült Orth kastélyt, melyet fahídon közelíthetünk meg. Sétálunk Gmunden belvárosában, majd Traunkirchenben könnyű sétával felmegyünk Traunsteinre, a tó fölé emelkedő sziklaoromra épült Szent János hegyi kápolnához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Meglátogatjuk az alatta épült jezsuita templomot a halász szószékkel. Elbúcsúzunk a salzkammerguti tavaktól és hazafelé indulunk. Hegyeshalmon keresztül az esti órákban érkezünk majd továbbutazunk Szegedre.

Utazás:


komfortos, légkondicionált autóbusszal. Felszállási lehetőségek: Szeged – Kecskemét – Budapest – Tatabánya – Győr – Hegyeshalom.

Étkezés:


reggeli.

Árak: 

Egyéb információk:

Korábban is foglalt nálunk? Kedvezmények törzsutasainknak.

 

Eurós áraink garantáltak, forintos áraink az árfolyam változásnak megfelelően változhatnak. Az árfolyamváltozás későbbi negatív hatásainak elkerülése érdekében javasoljuk az euróban, vagy az egy összegben forintban történő fizetést.

 

Ajánlatainknál látható képek minden esetben az adott szálláson készültek, azonban csak mintaként szolgálnak. Partnereink fenntartják maguknak a változtatás jogát (árak, szolgáltatások, akciók stb.), melyeket honlapunkon igyekszünk a lehető leggyorsabban lekövetni, hogy Utasainkat a lehető legpontosabban tájékoztassuk. E változtatásokból adódó esetleges félreértésekért, kellemetlenségekért irodánk felelősséget nem vállal.

 

 

Salzburgi karácsony és a Salzkammerguti tavak gyöngyszemei (körutazás)


Az ajánlat kinyomtatásához kérjük kattintson ide!

Rólunk írták

Kedves Orsolya! Köszönjük szépen a rendkívül figyelmes kiszolgálást!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, minden nagyon jó volt. Jövőre is önökkel szeretnénk utazni.

 

Kedves Orsolya! Haza érkeztünk az ausztriai kirándulásról. Minden rendben volt... Külön kiemelem azt a figyelmességet, hogy az adott régió látnivalóira, nevezetességeire vonatkozó tájékoztatót mellékelték. További eredményes munkát kívánunk.

Kedves Travelteam! Szeretnénk megköszönni, a közreműködésüket, és a lelkiismeretes segítségüket. Először picit szkeptikusak voltunk az online foglalással kapcsolatosan, hiszen nem volt még benne részünk, de minden rendben zajlott. ...Biztosak lehe...

Miért épp a Travelteam?

  • velünk foglalását gyorsan és egyszerűen intézheti
  • honlapunkon megbízható és részletes információkat talál
  • felkészült kollégáink minden kérdésére választ adnak
  • segítünk megtalálni az Önnek megfelelő utazást
  • garantáltan azt kapja, amit ígérünk
  • munkánkért felelősséget vállalunk
  • áraink átláthatóak és kedvezőek
  • ha segítség kell, non-stop elérhet minket utazása alatt is
  • bejegyzett utazási irodaként, szabályszerűen működünk

Foglalás előtt hasznos:

Utazás előtt hasznos:

Társoldalaink:


Travelteam ajánlatok számokban: 7 ország, 1 akciós utazás, 379 tengerparti nyaralás, 822 hegyvidéki/tóparti nyaralás, 807 síút, 86 körutazás. 684 szállás Ausztria, 129 szállás Franciaország, 167 szállás Horvátország, 274 szállás Olaszország, 50 szállás Svájc, 13 szállás Szlovákia, 33 szállás Szlovénia legnépszerűbb üdülőhelyein.

2009 - 2024 CIT Group
Travelteam